Warenkorb

0 item - 0.00 €

6.00 €

Është një libër me një trajtim artistik krej të veçantë, që lexohet me një frymë. Tepër tërheqës për moshën 10-15 vjeçare. Libri sjell para moshës fëminore Legjendën e famshme t

Read More
no image
5.00 €

Në këtë libër përfshihen 51 poezi për fëmijë, të shkruara nga autori dy vitet e fundit. Ato i takojnë botës fëminore, gëzimit fëminor, moshës së tyre të çiltër, të lirë dhe të g

Read More
Shadow

WELCOME TO Apeirotan.org

Spannende oder interessante Bücher. Finden Sie garantiert bei uns! Alle Bücher portofrei! · Schnelle Lieferung

Latest from the Blog

Dy fjalë për Niko Stylos

1 Comment

Niko Stylos ka lindur në vitin 1946 në Çamofshatrat e prefekturës së Prevezës dhe pikërisht në fshatin shqipfolës të Aidonias, i cili gjer më 1927 quhej Ftina. U rrit dygjuhësh dhe mbaroi shkollën fillore të atëhershme me një klasë,

Dinjitet dhe qartesi

0 Comment

Niko Styllos ka hyrë dinjitetshëm në kulturën shqiptare me tri profile veprash: me vepra të mirëfillta shkencore, që lidhen me historinë e shqipes, sidomos të asaj që ai e quan arvanitase; me ribotimin, përmes transkriptimit dhe pajisjes m

Gazeta Lajm

0 Comment

Niko Stylos jeton në Mülheim an der Ruhr, në një qytet mesatarisht të madh gjerman. Ka vite që përmes mediave isha njohur me hulumtimet e tij të antikitetit, hulumtime këto që dëshmojnë se gjurmët e shqipes i kanë bërë ballë kohës d

Testimonials

Fatmir G. Author

Botime mjaft interesante.

David A. Manager

Shume bukur. SHkurt sakte dhe hijshem.